A Valentin nap különleges alkalom arra, hogy meglepjük szerelmünket egy személyes és kézzelfogható ajándékkal.  Általánosan elmondható, hogy minden második férfi számára fontos a Valentin nap, még ha ezt titkolja is.

De mit lehet venni egy olyan valakinek akinek már megvan mindene? Ugye?

Minden férfi más és egészen más dolgokra is vágynak, így számos lehetőség közül választhatunk, csak rá kell szánni egy kis időt. Végig kell gondolni a hobbijait, a napi rutinját, a munkájához kapcsolódó dolgokat vagy esetleg a ház körüli tevékenységeit. Biztosan akad valami, ami még nincs vagy már cserére szorul. 🙂

Bemutatunk 10 ajándékötletet, amit Valentin-napra különböző férfi típusoknak adhatunk, és ha a listában nem is találod meg, de talán rávezet a tökéletes ajándékra.

A szakállasoknak!

Szakállápoló készlet férfiaknak

Szakállápoló

Ez a tökéletes készlet, hogy egy szakáll a legjobban nézzen ki! Sampont, olajat, balzsamot, fésűt, kefét, ollót, formázóeszközt és utazótáskát tartalmaz, így egy csomagban van minden, amire csak szüksége lehet a szakáll megszelídítéséhez és ápolásához. Függetlenül attól, hogy a szakálla hosszú vagy rövid, vastag vagy vékony, durva vagy kusza, ezzel a készlettel megbirkózik vele! Nincs az a szakállas férfi aki ne örülne egy ilyen készletnek, főleg ha azt a párjától kapja, ezzel elismerve a férfias arcszőrzetét.

A filmőrülteknek

100 legjobb film kaparós poszter

Ez a poszter tele van legjobb filmekkel, amelyek  egyaránt meghódították a rajongók és a kritikusok szívét. A klasszikusoktól a modern kasszasikerekig ez a poszter mindenki számára tartogat valamit. De a legjobb benne, hogy ha végeztél egy filmmel, lekaparás után megtalálod kedvenc filmed szimbólumát, és így biztosan nem fog kimaradni egy sem a listából. Tökéletesen illeszkedik egy A2-es méretű kerethez (42 x 59,4 cm), így akár maradandó otthoni dekoráció is válhat belőle. Szerintünk tökéletes választás minden filmkedvelő számára!

A rendszeretőknek

Fa dokkoló állomás

Ez a fából készült dokkoló állomás tökéletes minden férfi számára, akik sok mindent hord magánál és szereti őket egy helyre lepakolni. Bármilyen okostelefonhoz, táblagéphez használható. Hasznos asztali rendszerező is egyben, hiszen a telefonon túl a kulcsok, pénztárcák, pénzérmék, óra és egyebek számára is helyet biztosít. Igényes megjelenésű, ráadásul a felhasznált anyagok fenntartható forrásból származnak.

Azoknak, akik még a fürdőben is zenét hallgatnának

Mini bluetooth-os hangszóró zuhanyzóba

Ez a Bluetooth hangszóró kompakt mérete ellenére kiváló hangminőséget tesz lehetővé, az extra mélyhangnak köszönhetően. 100%-ban vízálló és teljesen alámeríthető, így tökéletes a fürdőbe, de akár strandoláshoz vagy a medence melletti napokhoz is – akár 3 méteres vízbe is merítheti! A hangszórón található gombok segítségével beállíthatja a hangerőt vagy zenét léptethet, így a telefonját távol tarthatja a víztől.

Akiknek fontos az edzés

Fitnesz- és edzésnapló

Ez a keményfedeles napló 6 fitneszcélt és céldátumot tartalmaz, valamint rengeteg helyet biztosít a fejlődés nyomon követéséhez. Akár most kezdi, akár tapasztalt profi, ez a napló a tökéletes módja annak, hogy a megfelelő úton haladjon.

Az edzésnapló a tökéletes mód fitnesz célok kitűzésére és elérésére. Az edzésnapló A5-ös méretű, így könnyen magával viheti az edzőterembe, munkába vagy akár a nyaralásra is.

Akiknek fontos a higénia

Vezeték nélküli töltőállomás + UV fertőtlenítő

Tartsa okostelefonját baktériummentesen ezzel a fejlett vezeték nélküli töltőállomással, amely beépített UV-fertőtlenítővel rendelkezik. A Qi-tanúsítvánnyal rendelkező töltő gyors töltési sebességet biztosít, a fejlett antibakteriális UV-fény ionizáló technológiával pedig elpusztítja az okostelefonokon található kórokozók 99,9%-át. Tökéletes azoknak, akik sokat használják a telefonjukat kültéren és tömegközlekedésen.

Az ülőmunkát végzőknek

Hát- és nyak masszírozó fűtéssel

Ez a nyak- és vállmasszírozó 8 mély-shiatsu masszázscsomóval rendelkezik, amelyek segítenek ellazítani a feszes izmokat és enyhíteni a feszültséget. Három különböző sebességfokozattal kiválasztható az igényeknek leginkább megfelelő nyomás, a fűtött masszázs pedig segít megnyugtatni a fáradt izmokat és csökkenteni a stresszt. A puha hálószövet légáteresztő, lehetővé téve a hő behatolását és a masszázs csomópontjainak rugalmas mobilitását. A pozíciót és intenzitást beállító fogantyúval pedig testre szabhatja masszázsélményét, hogy a legtöbbet hozza ki belőle.

Tökéletes Valentin-napi ajándék azoknak, akik egész nap számítógépen dolgoznak, mert ezt a masszírozót pontosan erre tervezték.

Akinek fontos az otthoni nyugalom

Hordozható asztali kandalló

A munkából hazaérve minden férfi egy kis nyugalomra és pihenésre vágyik. A nyugodt pillanatokat nagy mértékben elősegíti ez kis asztali kandalló, amely nem igényel nagy törődést. Csak töltse fel bioetanol folyadékkal és gyújtsa meg! Az edzett üvegtáblák lenyűgöző rálátást nyújtanak a lángokra, míg az erős acél talp biztosítja a biztonságos használatot. A folyamatos használat (45-60 perc) és maximális kapacitás mellett, extra meleget biztosít a házban a hideg téli hónapokban. Kültéren és beltéren is használható.

A whisky szerelmeseinek

Whisky Ajándék készlet

Egy igazán igényes és egyedi whiskys ajándék. Ez a készlet mindent tartalmaz, amire csak szükség lehet egy pohár tökéletesen lehűtött whisky élvezetéhez, beleértve a természetes whisky köveket is, amelyek jégkockaként olvadás nélkül hűtik le az italt. A legjobb az egészben, hogy a kövek íztelenek és tartósítószermentesek, így biztosan nem rondítanak bele a kedvenc ital ízébe.

Az óragyűjtőknek

Bőr óratároló doboz

Ez az óratároló doboz tökéletes módja az órák védelmének és tárolásának. A doboz lélegző bőrből készült, könnyen tisztítható és karbantartható. Felülete sima és kényelmes tapintású, a fedél pedig valódi üvegből készült, hogy megvédje a karcolásoktól és a portól. A belső párna bársonyból készült, és rendkívül puha, megvédi óráit a súrlódástól. Ez nagyszerű ajándék lehet bármely óragyűjtőnek Valentin-napra vagy bármilyen más különleges alkalomra!

Reméljük tudtunk segíteni az ajándék ötletelésben, hiszen a valentin-napi ajándékozásnak nem feltétlen az édességről vagy a csokiról kell szólnia.

As an Amazon Associate, we earn from qualifying purchases.
A hivatkozásra való kattintás és sikeres vásárlás után juttatásban részesülünk.