Aktuális

Aktuális hírek, információk a Brexittől az új adópolitikákig Angliában. Nehéz lehet lépést tartani a legújabb fejleményekkel, így ebben a kategóriában tömör áttekintést nyújtunk az elmúlt hónap legfontosabb híreiről. Így akár csak egy rövid nyaralásra látogat Nagy-Britanniába, akár azt fontolgatja, hogy állandó otthonná teszi vagy már éppen ott is él, maradjon naprakész a legfrissebb híreinkkel!

Legyél Te is a támogatónk

Mi itt az Angliai Kisokosnál azon dolgozunk, hogy eljuttassuk Hozzátok az aktuális életet érintő hasznos információkat, olyan módon, hogy akár később is elő tudjátok keresni, ha szükségetek van rá.
Nem az a célunk, hogy fölösleges, illetve felzaklató híreket juttassunk el hozzátok csak a szenzáció és az olvasottság kedvéért.
Ahhoz, hogy ezt fenn tudjuk tartani, szükségünk van anyagi forrásokra. Jelenleg az Angliai Kisokos csapata egy sok éve Angliában élő családi-baráti társaság, akik saját idejükben és erőforrásaikból építik-szépítik a Kisokost Nektek.
Ha egyetértesz a céljainkkal és Neked is hasznosak a kapott információk, ha szeretnél segíteni bennünket ebben, legyél Te is a támogatónk!


Támogatói link

Wise hirdetés Wise hirdetés Wise hirdetés
Hirdetés