Aktuális

Aktuális hírek, információk a Brexittől az új adópolitikákig Angliában. Nehéz lehet lépést tartani a legújabb fejleményekkel, így ebben a kategóriában tömör áttekintést nyújtunk az elmúlt hónap legfontosabb híreiről. Így akár csak egy rövid nyaralásra látogat Nagy-Britanniába, akár azt fontolgatja, hogy állandó otthonná teszi vagy már éppen ott is él, maradjon naprakész a legfrissebb híreinkkel!

Legutóbbi cikkek

Legyél Te is a támogatónk

Mi, az Angliai Kisokosnál, azon dolgozunk, hogy eljuttassuk hozzátok az aktuális és hasznos információkat, amelyekre szükségetek lehet. Célunk, hogy értékes tartalommal szolgáljunk. A Kisokos csapata lelkes emberekből áll, akik Angliában élve saját idejüket és erőforrásaikat fektetik bele a projektbe. Ha értékelted a munkánkat, akár egy kávé árával is támogathatsz minket, vagy választhatsz rendszeres havi támogatási lehetőséget is. Minden segítség számít, légy te is a támogatónk!
Ha egyetértesz a céljainkkal és Neked is hasznosak a kapott információk, ha szeretnél segíteni bennünket ebben, legyél Te is a támogatónk!


Támogatói link

Wise hirdetés Wise hirdetés Wise hirdetés
Hirdetés